Sitem Neden Google'da Görünmüyor? Sitenizin Google Aramalarında Çıkmasını Sağlayan Yöntem
Buradasınız: Anasayfa / Blog
Sitem neden Google'da görünmüyor? Sitenizin Google aramalarında çıkmasını sağlayan yöntem
Birçok internet sitesi sahibi son dönemde sitesinin google üzerinde çıkmamasından şikayetçi. Sitenizin google aramalarında çıkmasını istiyorsanız doğru yere geldiniz.
Sitem neden Google'da görünmüyor? Sitenizin Google aramalarında çıkmasını sağlayan yöntem

Son dönemde birçok site sahibi sitesinin Google üzerinde çıkmamasından dolayı merak içinde olduğu belirtiyor. Özellikle sitesini yeni kurmuş kişiler bu konudan çok daha fazla şikayetçi.

SİTEM GOOGLE ARAMALARINDA NEDEN ÇIKMIYOR?

Google arama sonuçlarında çıkmama durumu birçok farklı sebebe bağlıdır. Bu durumun başlıca sebeplerinden biri, web sitesinin Google'ın indeksleme kriterlerine uygun olmamasıdır. Bu kriterlere uygun olmayan web siteleri, arama sonuçlarında düşük sıralarda veya hiç çıkmayabilmektedir.

Bunların yanı sıra, web sitesinin backlink profili, domain otoritesi, kullanıcı deneyimi gibi faktörler de arama sonuçlarında çıkma konusunda etkili olabilir.

SİTEM GOOGLE'DA NASIL GÖRÜNÜR?

İnternet sitesi Google üzerinde çıkmayanlar üzülmemeli. Yapacağımız çalışmalar sayesinde sitenizin Google üzerinde görünür olmasını sağlayabiliyoruz.

Bu kapsamda sağladığımız backlinkler sayesinde Google üzerinde çıkmayan internet sitelerinin ilk sırada çıkmasını sağlamaktayız. Google arama sonuçlarında çıkmama durumuyla karşılaşan bir web sitesi sahibiyseniz bizden destek alarak web sitenizin arama sonuçlarında daha görünür olmasını sağlayabilirsiniz.

İZMİR OLAY GOOGLE ARAMALARINDA ÇIKMAYA BAŞLADI

2023 yılının Kasım ayında temelleri atılan izmirolay.com.tr haber sitesi ''İzmir Olay'' yazıldığında google aramalarında çıkmıyordu. Yaptığımız çalışmalar sayesinde İzmir Olay haber sitesi kısa bir sürede google aramalarında görünmeye başladı. İzmir haberleri yayımlayan İzmir Olay artık ilk sırada çıkıyor. 

Sitenizle ilgili çalışma yapmamızı istiyorsanız; 0544 373 08 50 numaralı Whatsapp hattından bize ulaşabilirsiniz. Numara sadece whatsapp olarak aktifdir.

Dilerseniz e posta izerinden de ulaşmanız mümkün: sadiksimsekiletisim@gmail.com 

Aralarında birçok ulusal haber sitesinin de yer aldığı referanslarımıza ulaşmak için tıklayın Referanslarımız

Sitem Google'da ne zaman çıkar?

Yapacağımız çalışmalar sonrasında internet sitenizin en geç 1 ay içerisinde ilk sırada çıkması gerekmektedir. Sağlıklı ve backlink yapısı düzgün olan internet sitelerinin 1 hafta gibi bir süre içinde de ilk sırada çıkması mümkündür. 

Yeni internet sitesi kaç günde index alır?

Yeni kurulmuş bir internet sitesinin ortalama 4 gün içinde index alması beklenir. Bu sürenin uzun sürmesi durumunda ise backlink desteği sağlanması gerekmektedir. Backlink sağladığımız internet sitelerinin index hızı da kısa sürede artmaktadır. 

Sitemi Google'a  nasıl eklerim?

Yeni kurmuş olduğunuz internet sitenizi google site ekleme adresini kullanarak Google'a ekleyebilirsiniz. Sitenizin ilk sırada çıkması uzun bir zaman alacağından backlink desteğinin sağlanması gerekmektedir. Bu kapsamda da size 18 yıllık tecrübemizi kullanarak yardımcı olmaktayız. 

SADIK ŞİMŞEK

SEO UZMANI : Whatsapp: 0544 373 08 50 

Detaylı Bilgi İçin WhatsApp 0544 373 08 50

WhatsApp Destek