Ağustos 2024 Google Güncellemesi! Ceza Alan Siteler İçin Yol Haritası
Buradasınız: Anasayfa / Blog
Ağustos 2024 Google Güncellemesi! Ceza Alan Siteler İçin Yol Haritası
Google tarafından yeni bir temel güncelleme başlatıldı. Bu güncellemede ceza alan siteler ne yapmalı?
Ağustos 2024 Google Güncellemesi! Ceza Alan Siteler İçin Yol Haritası

Google'ın her yıl düzenlediği temel güncellemelerden biri olan Ağustos 2024 güncellemesi beklenen etkilerini göstermeye başladı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da birçok büyük haber sitesi güncellemeden etkilendi ve erişim düşüşü yaşadı. Bazı haber siteleri ise keşfet akışından tamamen çıkarıldı. Bu durum, web siteleri için ciddi bir endişe kaynağı oluşturmakta.

Google tarafından başlatılan güncellemenin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. 

Google'ın ceza alan sitelere verdiği cezaların ardından, sitelerin belirli bir süre beklemesi gerekecek. Hemen aksiyon almaya çalışmak, siteye daha fazla zarar verebileceği için bu sürecin sabırla ve dikkatle yönetilmesi gerekiyor. Güncellemenin etkilerinin 15 gün içinde hissedilir hale gelmesi beklenirken, genel olarak sitelerin güncelleme öncesindeki performanslarını sürdürdükleri gözlemleniyor.

Ceza alan haber siteleri için en önemli adım, Google'ın belirlediği kurallara uymak ve kullanıcı odaklı bir site oluşturmaktır. Kurallara uymak, sitelerin kurtuluşu için tek yol olarak görünüyor.

Google Keşfet Cezası Alan Siteler Ne Yapmalı?

18 yıllık deneyimimizle Google üzerinde ceza alan siteler için hizmet vermekteyiz. Şimdiye dek sayısız haber sitesi ile çalıştık ve kurallara hakim bir ekibimiz var. Özellikle Google üzerinde keşfet cezası alan birçok sitenin yapması gereken çok sayıda işlem bulunuyor. Bu konuda hazırlayacağımız rapor ve çalışmalarla sitelerin cezadan kısa sürede kurtulmasını sağlıyoruz. 

İletişim için sadiksimsek58@gmail.com adresinden veya 0544 373 08 50 Whatsapp iletişim hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Çok sayıda kaliteli haber sitesinin referans ağımızda olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Referanslarımızın listesine gözatmak için ise burayı tıklayabilirsiniz. 

Detaylı Bilgi İçin WhatsApp 0544 373 08 50

WhatsApp Destek